duminică, 28 iunie 2009

INEDIT / Underground Catwalk, cu rockeri la modă!


Intraţi în underground (sub pământ) şi experimentaţi cel mai freaky show din săptămâna modei berlineze! O dată pe an, metroul din Berlin devine punctul de întâlnire al scenei modei inovative.

Tineri creatori independenţi, dar şi consacraţi îşi prezintă colecţiile într-un metrou în mişcare. Stilurile pe care se pune accentul sunt rock'n'roll, punk, gothic şi urban street. Marea manifestare va avea loc la data de 2 iulie. Trenul pleacă din gara de metrou Alexanderplatz, iar călătoria se încheie în staţia Heinrich Heine Strasse, exact sub clubul unde urmează să aibă loc petrecerea de după. Programul este unul "nemţesc": deschiderea la ora 20:00, la 20:30 urcarea în metrou, la 20:45 plecarea metroului din staţie, iar after-party în Clubul Sage, la 21:30, ora locală. Participanţii trebuie să aibă peste 18 ani.

Biletele costă 15 euro standard şi 45 euro la categoria VIP, însă au fost deja epuizate! Modelele aparţin agenţiei Rockstar Models, unde manechin este şi Dorian Devereaux, solistul trupei Jesus on Extasy. "Voi participa ca model pentru creatoarea mea preferată, Alex im Wunderland, la Underground Catwalk din Berlin la 2 iulie. E o pre-zentare de modă într-un metrou în mers, o idee super, m-aş bucura să vă întâlnesc acolo sau la after-party în Clubul Sage", declară Dorian.

Inedita prezentare subterană are loc în cadrul Săptămânii Modei Berlineze, ediţia de vară, care se desfăşoară între 1 şi 5 iulie (cea de iarnă ţinându-se la finalul lunii ianuarie). În cadrul Berlin Fashion Week, cumpărători, experţi în modă şi media se întâlnesc pentru a participa la prezentări atractive şi concerte, pentru a vizita târguri şi a se bucura de o varietate de expoziţii şi evenimente în tot oraşul.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu