sâmbătă, 9 mai 2009

Gripa porcină amână concertul Arch Enemy în Mexic

Turneul trupei suedeze Arch Enemy în America Latină s-a încheiat mai repede decât şi-ar fi dorit muzicienii: cel de-al şaselea concert, prevăzut să aibă loc în Ciudad de Mexico, a trebuit anulat, din cauza epidemiei de gripă.

Potrivit chitaristului Michael Amott, "spectacolul din 8 mai, din Mexic, a trebuit anulat din cauza haosului şi restricţiilor cauzate de gripă. Nu ne pare deloc bine, dar nu avem ce face. Singura măsură pe care am putut-o lua în favoarea fanilor noştri de acolo a fost să găsim repede în programul nostru o dată la care să mergem să cântăm în Mexic. Aşadar, la 20 august vom fi în Ciudad de Mexico, iar cele 2.500 de bilete vândute la concertul din 8 mai vor rămâne valabile pentru acea dată".

Chiar şi cu un turneu scurtat de gripa porcină, cei de la Arch Enemy au fost încântaţi de primirea ce le-a fost făcută în America Latină: "Am cântat în Venezuela şi Columbia pentru prima dată în carieră, iar fanii au fost senzaţionali. Acei oameni trăiesc şi respiră metal... Şi întoarcerea în Brazilia şi Argentina a fost plăcută, la fel ca şi oprirea în Santiago de Chile. Păcat că acest din urmă show a fost şi ultimul al turneului..." Suedezii vor reveni în Europa, pentru o nouă serie de concerte. Turneul va include şi un show la Diesel Club din Budapesta, această oprire fiind cea mai accesibilă pentru fanii români.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu