miercuri, 26 ianuarie 2005

Moonspell, în România

"Licantropi, îngeri fără stăpân, păcătoşi, bizari alchimişti şi entomologi, dincolo de întuneric şi speranţă, cu toţii ne vom primi într-un final antidotul: Moonspell în Timişoara!" 

Acesta este anunţul prin care Bestial Records ne anunţă că va aduce în România trupa Moonspell. Cel mai important grup al rockului metal de expresie gotică, Moonspell, întreprinde un dublu turneu european. Pe 11 martie, la Sala Olimpia din Timişoara, trupa va susţine un recital special "best of", timp de o oră şi 20 de minute. În calitate de trupă influentă a scenei metal din anii '90 şi la o decadă după legendarul debut "Wolfheart", membrii formaţiei lusitane vor evolua în faţa audienţei din România într-un show demn de reputaţia numelui.

În deschidere este invitat, pentru 50 de minute, cel mai apreciat grup elen de metal - Rotting Christ, de 18 ani activ în undergroundul european, aflat pentru a doua oară în România, după un exploziv recital la Metalheart Fest 2003 din Costineşti. Biletele achiziţionate în avans costă 590.000 de lei, iar cele disponibile la intrare, în ziua concertului vor costa 660.000 lei.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu