sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Concertul HammerFall, pe ultima sută de metri


A rămas mai puţin de o săptămână până ce trupa suedeză va reveni în România. După concertul din cadrul Festivalului Peninsula, HammerFall va susţine un recital în Hard Rock Cafe, pe 30 noiembrie.

Show-ul va face parte din turneul de promovare a albumului „Infected”, lansat în mai anul acesta. „European Outbreak Tour” a început în octombrie, în Danemarca, şi se va încheia în decembrie, în Marea Britanie. Alături de grupul suedez, vor mai evolua Vicious Rumors, Amaranthe şi DeathDestruction.

Formaţia a fost fondată în Goteborg, în 1993, de către chitaristul Oscar Dronjak, singurul rămas din lineup-ul original. Până la definitivarea componenţei actuale, din trupă au mai făcut parte nume de prestigiu ale scenei metal suedeze, precum Niklas Sundin şi Mikael Stanne (în prezent membri Dark Tranquillity) sau Jesper Stromblad (ex-In Flames).

„Infected” este al optulea album de studio din discografia HammerFall. Cele 11 piese au fost compuse de Oscar Dronjak şi de vocalul Joacim Cans. Biletele pentru concertul din Bucureşti costă 65 de lei, iar în ziua concertului vor putea fi achiziţionate cu 75 de lei, de la intrarea în club.

Paul Iancu (Adevărul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu