luni, 13 aprilie 2009

PROIECT INEDIT / Manowar, piesă în 15 limbi diferite!

"Fani Manowar! Încă o premieră din partea regilor metalului! Pentru a-şi satisface admiratorii, cei mai buni din toată lumea, Manowar va continua să facă istorie, căutând noi căi pentru ca războinicii din toate colţurile lumii să se bucure de metal în cea mai pură formă a sa", anunţă artiştii.

Iată despre ce este vorba: Manowar înregistrează în prezent o piesă de pe noul album în 15 limbi diferite! Şi, foarte posibil, numărul acestora va creşte. Niciodată o trupă metal n-a mai încercat un asemenea proiect. În curând vor fi postate videoclipurile, câte unul pentru fiecare traducere în parte; acestea vor surprinde şi odiseea solistului Eric Adams în universul multilingvistic. Piesa va fi prezentată în premieră, împreună cu alte melodii de pe viitorul album, la Magic Circle Festival III, Germania, la 18 iulie 2009.

Cea mai cunoscută dintre piesele Manowar cântate în altă limbă decât engleza este "Herz Aus Stahl", varianta germană pentru "Heart Of Steel" (de pe albumul "Kings of Metal, 1988"). Prima dată, "Herz Aus Stahl" a apărut ca single, numai în Germania. Ulterior, versiunea live a fost inclusă pe un maxi single, "Live in Germany", care a însoţit ediţiile germană şi internaţională a albumului "Hell On Stage". Legendara formaţie va putea fi văzută în această vară şi în România, la B'ESTFEST Aftershock, la 5 iulie.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu