duminică, 9 august 2009

"SHOW CANCELLED!" / Theatres des Vampires nu mai vine la RCOA

Una dintre cele mai aşteptate trupe la Rock City Open Air, formaţia italiană Theatres des Vampires, a anunţat pe pagina de MySpace că nu mai vine la festivalul de la Feteşti.

Theatres des Vampires urma să participe la maratonul de rock ce va avea loc în perioada 20-23 august pe malul Braţului Borcea. Grupul amintit şi-a anunţat retragerea din cauza unor neînţelegeri între organizatori şi managerii trupei. "Ne pare rău să anunţăm că anulăm show-ul de la RCOA din cauza incapacităţii promotorului local de a-şi garanta partea lui de înţelegere. Managementul nostru a lucrat din greu încercând să obţină vreun fel de confirmare din partea organizatorilor că părţile-cheie ale contractului, precum biletele de avion şi plata depozitului bancar, au fost îndeplinite. Din păcate, nimic nu s-a rezolvat în acest sens, aşa că nu cumpăraţi bilete să vedeţi Theatres des Vampires, pentru că trupa nu va cânta! Ne cerem scuze fanilor români, dar anularea nu e cauzată câtuşi de puţin de trupă", spun muzicienii.

Şi alte recitaluri au fost anulate zilele trecute. "Din păcate, a trebuit să anulăm recitalurile Macbeth, Blood Red Throne şi Trail of Tears din cauza unor mari probleme de logistică. Vom reveni cu mai multe detalii într-un comunicat de presă în zilele următoare. Programul a suferit mici modificări, majoritatea trupelor importante fiind mutate vineri şi sâmbătă, joi fiind o zi în care oamenii vor ajunge mai greu din cauza joburilor şi nu numai", spun organizatorii evenimentului.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu