luni, 19 iulie 2010

Valea Cerbului din Buşteni se pregăteşte de festival


"Să ne vedem cu bine pe Valea Cerbului, Buşteni, între 6-8 August 2010!", transmit organizatorii OST Mountain Fest. Pregătirile logistice pentru cel mai mare festival din sfera underground sunt aproape finalizate.

În perioada imediat următoare se vor termina şi lucrările de amenajare atât pentru zona de concert, cât şi pentru parcul moto, zona de campare şi zona de activităţi de divertisment - paintball, tir cu arcul, demonstraţii moto şi multe altele.

S-a pus la punct şi programul pentru fiecare zi în parte: concertele vor începe la ora 17:00 şi se vor termina târziu în noapte, iar manifestarea va fi deschisă de formaţia locală N.E.G.A.T.I.V.

Pe scena de pe Valea Cerbului vor urca în total 24 formaţii în cele trei zile de festival. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet o pot face şi de la faţa locului, prin Biletoo.ro. Astfel, Ava Inferi, Gwydion, Eternal Tears of Sorrow, Belphegor, Abigail, Ashes You Leave, Negură Bunget şi toţi ceilalţi artişti au de gând să ofere un show pe cinste.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu