marți, 8 februarie 2011

Wacken Open Air, sold out al şaselea an la rând

Biletele pentru cea de-a 22-a ediţie a Wacken Open Air s-au epuizat. Anunţul făcut pe site-ul oficial al festivalului vine cu peste 170 de zile înainte de începerea maratonului metalic, desfăşurat anul acesta sub sloganul “Louder than Hell”.

Şi totuşi, cei care nu au cumpărat încă bilete mai au şanse de a le găsi, în combinaţiile tichet + bilet de tren sau tichet + hotel, oferite pe site-urile a doi dintre parteneri, Metal Train respectiv Metal Travel.

De asemenea, organizatorii pun la dispoziţie varianta schimbului între fani. Dat fiind că pe site-urile de licitaţii online fie abonamentele sunt oferite la suprapreţ, fie acestea nu mai ajung niciodată la cumpărători, W:O:A intermediază “licitaţiile oficiale”. Mai precis, biletele returnate de cei care nu mai pot ajunge la manifestare sunt preluate şi verificate de organizatori şi abia apoi expediate cumpărătorilor.

Festivalul se va desfăşura în apropierea micuţei localităţi din nordul Germaniei, în perioada 4-6 august 2011. Printre artiştii care vor concerta la Wacken anul acesta se numără Ozzy Osbourne, Motorhead, Morbid Angel, Mayhem, Kreator, Blind Guardian, Children of Bodom, Cradle of Filth, Exodus, Iced Earth, Sepultura, Sirenia, Sodom, Subway to Sally şi Trivium. De asemenea, Judas Priest au inclus festivalul de la Wacken în traseul turneului lor, “Epitaph”, care va ajunge şi în Bucureşti la 3 iulie.

Pentru rockerii români, cea mai simplă cale spre Wacken este via Hamburg, de unde se pot îmbarca în trenul spre Itzehoe. De aici, autobuzele îi vor duce până la “Mecca metal-ului mondial”, acolo unde, an de an, 75.000 de fani sunt aşteptaţi pentru un maraton de trei zile de muzică de calitate. Mai multe informaţii despre festival puteţi găsi pe site-ul oficial.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu