miercuri, 11 mai 2011

Bilete mai ieftine la concertul Lake Of Tears

La concertul Lake Of Tears din 25 iunie biletele sunt mai ieftine zilele acestea. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti şi face parte din turneul de promovare al albumului "Illwill”.

Este vorba despre "Promoţia Săptămânii” de la Biletoo.ro. Astfel, fanii care cumpără un bilet la Lake Of Tears în perioada 12-15 mai vor beneficia de un preţ mai mic cu 15%. Mai exact, cumpărătorul nu mai plăteşte preţul iniţial al biletului, de 100 de lei, ci doar 85 de lei. Această promoţie este valabilă de joi până duminica inclusiv, şi este disponibilă doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center şi online pe www.biletoo.ro. În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Preţurile biletelor sunt diferite, în funcţie de perioadele în care sunt cumpărate: 1 aprilie - 24 iunie: 100 lei preţ acces general (preţ întreg) - cu reducerea de 15%, cumpărătorul plăteşte doar 85 lei. În data de 25 iunie (ziua concertului) preţul biletului este de 120 lei.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu