duminică, 8 ianuarie 2012

Arch Enemy, primul concert important al anului

Partea a doua a turneului european "Live Khaos" va începe la Bucureşti, pe 18 ianuarie, cu un recital la Arenele Romane. Cu această ocazie, Arch Enemy va cânta în premieră în România.

Formaţia suedeză îşi va promova cel mai recent produs discografic, "Khaos Legions", apărut anul trecut. Deşi a fost lansat la patru ani după "Rise of The Tyrant", a meritat aşteptarea. Deja multe dintre piesele de pe cel de-al optulea album de studio au devenit hituri, videoclipul oficial al piesei "Yesterday is Dead and Gone" având peste 1,3 milioane de vizualizări.

Fondată în 1996, de fraţii Michael şi Christopher Amott, trupa s-a despărţit în 2000 de solistul Johan Liiva, însă acesta a fost înlocuit de cea care va deveni imaginea emblematică a grupului. Nemţoaica Angela Gossow a adus un plus de energie, iar stilul său de interpretare a impus Arch Enemy în rândul trupelor de top ale genului metal.

În afară de piesele de pe "Khaos Legions", ei vor interpreta şi melodii de pe albumele precedente. Fanii bucureşteni se aşteaptă ca din setlist să facă parte şi hituri precum "My Apocalypse", "Revolution Begins", "Ravenous", "The Day You Died", "Diva Satanica" etc.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi la Sala Palatului, la Arenele Romane şi online pe eventim.ro. Până în 17 ianuarie, vor costa 105 lei, iar în ziua concertului vor putea fi achiziţionate cu 120 lei.

În deschidere, organizatorii pregătesc spectatorilor o surpriză: Phoenix Entertainment a anunţat că la ora 19.30, înaintea recitalului Arch Enemy, va evolua "o formaţie de nivel internaţional care va avea un cuvânt important de spus în industria muzicală a rockului românesc".

Paul Iancu (Adevărul) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu