marți, 14 iunie 2005

Concert Megadeth


Astăzi, la ora 20:00, Megadeth concertează la Arenele Romane! Avatar şi Implant pentru Refuz vor cânta câte 30 de minute fiecare, trupa australiană Dungeon - 45 de minute, iar Megadeth - două ore! În aceste condiţii, spectacolul va dura până după miezul nopţii. 

Fundaţia Culturală Phoenix a organizat ieri la Baza Militară o conferinţă de presă pentru concertul Megadeth, dar fără Megadeth. Căci celebra trupă soseşte abia astăzi în România. Paul Nancă a dezvăluit că a primit 14 propuneri de la grupurile româneşti care au trimis materiale demonstrative.

ALEŞI. Dintre acestea, Avatar şi Implant pentru Refuz au fost alese chiar de membrii trupei Megadeth să le cânte în deschidere. La insistenţele lui Dave Mustaine, va mai cânta trupa australiană Dungeon. Headlinerii nu vor băuturi alcoolice, în schimb au cerut mâncare fără ceapă şi conopidă şi ursuleţi de gumă. Fiindcă nu va fi timp, artiştii vor lua masa chiar la locul faptei.

ECHIPAMENT. Musafirii vin direct de la Belgrad, iar după concertul din România vor pleca spre Atena. Tot echipamentul de sunet, în afară de boxe - care cuprinde 12 cabine Marshall - este adus de celebra formaţie americană. Artiştii vin "blindaţi" cu două autocare de concert, plus unul de instrumente. Fiecare component al grupului are propriul tehnician care se ocupă de instrumente. Între cele 17 persoane care îi însoţesc pe Dave&Co. se află un copil de 13 ani (probabil copilul unuia dintre interpreţi) şi un pastor! Mai sunt bilete, căutaţi-i pe organizatori, nu cumpăraţi de la bişniţari. Şi nu veniţi cu tricouri cu Metallica. Prietenii (lui Dave) ştiu de ce!

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu