luni, 25 ianuarie 2010

Sick Of It All anunţă titlul noului album

Trupa de hardcore punk new-yorkeză a dezvăluit pe pagina de MySpace titlul viitorului CD. "Based On A True Story", cel de-al nouălea album din discografia Sick Of It All, va fi lansat în aprilie, la Century Media.

Formată în 1986, formaţia Sick Of It All a lansat deja opt albume, în timp ce al nouălea este aproape gata de a ieşi pe piaţă. "Based On A True Story", care va ajunge în magazine în aprilie acest an, este promovat de casa de discuri germană Century Media printr-un concurs adresat fanilor celebrei trupe de peste Ocean. La adresa competition@centurymedia.de, admiratorii au ocazia de a le adresa întrebări membrilor formaţiei, iar aceştia le vor alege pe cele mai inspirate. Cei patru new-yorkezi vor răspunde într-un interviu ce va fi postat online în cursul lunii martie, menţionând la fiecare întrebare numele şi vârsta celui de la care au primit-o.

Sâmbăta aceasta, Sick Of It All a susţinut primul show din turneul demarat alături de conaţionalii de la Dropkick Murphys. După Montpellier, la 23 ianuarie, trupele vor mai ajunge în alte zece oraşe, din Italia, Elveţia, Germania, Franţa, Belgia şi Olanda. Formaţia californiană A Fire Inside li se va alătura pentru alte nouă concerte, care vor avea loc în aprilie în Marea Britanie. Sick Of It All au confirmat şi participarea la două festivaluri de vară din Europa: Peace&Love, cel mai mare eveniment suedez de gen, programat între 28 iunie şi 3 iulie, respectiv With Full Force, ce se va desfăşura între 3 şi 5 iulie, pe aeroportul Roitzschjora din apropiere de Löbnitz, Germania.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu