miercuri, 16 martie 2011

Concert Ragnarok şi Nervochaos la Bucureşti

Norvegienii de la Ragnarok vor concerta pentru prima dată în Bucureşti, vineri, 18 martie, în Waldo's Pub. Show-ul face parte din cadrul turneului european “Occult Rituals Over Europe Tour 2011”, pe care trupa îl intreprinde luna aceasta alături de brazilienii de la Nervochaos.

De la înfiinţare (1994) şi până acum, componenţa Ragnarok a suferit mai multe modificări, singurul component stabil rămânând Jontho (tobe). Membrii actuali sunt, în afara acestuia, Decepticon (voce, bas), HansFyrste (voce) şi Brigge (chitară).

În 2001 trupa a semnat un contract cu casa de discuri Regain Records din Suedia, iar anul trecut a lansat cel mai recent album, “Collectors of The King”. La rândul său, Nervochaos este alcătuită din Daniel Blasphemoon (voce), Guiller (chitară), Quinho (chitară), Felipe Freitas (bass) şi Edu Lane (tobe).

Recitalurile vor începe la ora 20:00. Biletele costă 20 RON şi pot fi achiziţionate în seara concertului, la intrarea în club. Fanii vor găsi, de asemenea şi un stand cu merchandise oficial al trupelor participante.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu