duminică, 27 martie 2011

Superconcert Ava Inferi şi Negură Bunget

Axa Valahă Productions a anunţat al doilea headliner care va evolua alături de trupa portugheză Ava Inferi. Cel de-al doilea cap de afiş al concertului de sâmbătă, 7 mai 2011, din Club Wings, din Bucureşti este cel mai important nume al scenei metal româneşti. Formaţia timişoreană Negură Bunget, fiindcă despre ea este vorba, a pregătit un recital exclusiv, prilejuit de lansarea noului MCD “Poarta de Dincolo”, dar şi a primului DVD din cariera grupului, “Focul Viu”.

“Ne bucurăm să putem lansa cu aceeaşi ocazie două materiale noi, mai ales în compania unei formaţii atât de interesante ca Ava Inferi. Vom pregăti un eveniment special, cu această ocazie, atât din punct de vedere al setlist-ului, cât şi al scenografiei, mai ales că până la data acestuia vom anunţa şi cele mai ambiţioase planuri de viitor ale formaţiei”, a declarat Negru, liderul trupei Negură Bunget.

Biletele sunt deja disponibile şi pot fi achiziţionate direct prin Axa Valahă Productions (axa666@yahoo.com) sau prin filiala din Bucureşti a Bestial Records (titus@bestial.ro). Primele 50 de bilete speciale costă doar 35 de lei. Cumpărătorii acestora vor primi şi posterul evenimentului, semnat de celebrul chitarist Rune Eriksen. Până în preziua evenimentului, preţul biletelor va fi de 40 de lei, iar cele achiziţionate la intrarea în club - 45 de lei.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu