joi, 10 martie 2011

Lansare Rockzone.ro


Noul post de radio online Rockzo­ne.ro se lansează în acest week-end, oca­zie cu care îi invită pe amatorii de „muzici adevărate” la un maraton de rock.

Între 11 şi 13 martie, la Grill Pub, într-un eveniment pre­zen­tat de IQ Event şi Stay Metal Fo­rever, vor concerta 20 de trupe, prin­tre care Metrock, Progeria, Ve­pres, Negative Core Project, Utopia, Dark Fusion, Stonebox, Stillborn, No Antidote, N.E.G.A.T.I.V, Arkham, Interzis, Silver Bullet etc.

Începând cu jumătatea lunii martie, Rockzone va avea şi o grilă de programe, cu emisiuni de profil şi cu ştiri din lumea rockului. Prin­tre realizatorii şi moderatorii postului se numără Andrea Billig, Alexandru Gheorghiaş, Cristi Dicianu şi Mihai Pahonţu. Vor fi trei emisiuni ce vor dezbate muzica rock ro­mâ­neas­că, de la trupele mari la under­groun­dul autohton, cărora li se ada­u­­­gă „Monsters of Rock”, una dintre cele mai vechi emisiuni de gen.

Mihai Pahonţu, în dubla sa cali­tate de acţionar şi de realizator, defineşte noul post de radio ca fiind „easy listening” - accesibil celor ca­re cunosc şi iubesc muzica rock, de la The Rolling Stones, Led Zeppe­lin, Metallica, Iron Maiden până la Kreator, Slayer sau Obituary.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu