miercuri, 17 martie 2010

Belphegor, headlineri la OST Mountain Fest


 Organizatorii OST Mountain Fest au mai adăugat încă un headliner pe lista festivalului de la Buşteni: Belphegor (Austria), care a mai cântat în România în 2008, la Studio Martin, va închide maratonul de metale alături de Eternal Tears of Sorrow.

De asemenea, Stay Metal Forever anunţă încă trei trupe ce figurează în agenda OST Mountain Fest, eveniment ce se va desfăşura în perioada 6-8 august, la Buşteni: GOD din Iaşi, formaţie care revine în forţă în 2010, cu o componenţă nouă şi cu un album pe măsură, "Forefathers - A Spiritual Heritage", ce va fi lansat în cadrul festivalului, Grimegod, deatherii din Arad, care anul aceasta au sărbătorit majoratul, şi Carpatica, un grup tânăr de pagan folk metal.

Asta, deoarece OST Mountain Fest se doreşte a fi o rampă de lansare pentru formaţiile din underground-ul românesc şi nu numai. În cele trei zile de week-end vor răsuna metale grele aduse în Poiana Mare de: Shesdead, Negative Core, Kistvaen, Concept Insomnia, Funebre, Hyperborea, Negură Bunget (vineri, 6 august), Inopia, Tiarra, Abigail, Omega Lithium, Einsheilig, Ava Inferi, Ashe You Leave (sâmbătă, 7 august) şi Bucium, Bucovina, Gwydion şi Northland (duminică, 8 august).

Biletele se pot cumpăra prin Eventim. Sunt puse în vânzare doar 2.000 de abonamente, la preţul de 100 RON, până la 31 mai 2010, preţul lor crescând la 150 RON după această dată. În preţul abonamentului este inclusă camparea, accesul la toaletele ecologice, accesul la toate evenimentele sportive şi sociale care vor fi desfăşurate, precum şi accesul la zona de autografe.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu