joi, 4 martie 2010

Sarcina Anettei Olzon nu afectează planurile trupei

Potrivit site-ului finlandez mtv3.fi, managerul trupei Nightwish afirmă că programul din toamnă al trupei nu este afectat, atât timp cât sarcina Anettei vine într-o perioadă şi aşa destul de liberă a grupului.

Ştirea că Anette Olzon este gravidă a luat prin surprindere fani şi media deopotrivă. Însă finlandezii de la Nightwish le cer publicului fidel să nu se îngrijoreze: înregistrările noului album nu vor fi decalate. Anette, care mai are deja un fiu, va colabora în toamnă la realizarea următorului produs discografic al trupei, mai ales că ea va naşte înainte ca Nightwish să intre în studio. CD-ul, al cărui nume nu a fost stabilit, va urma după "Dark Passion Play" (2007) şi va fi lansat abia în 2011, când copilul solistei va fi depăşit vârsta de 1 an.

Ewo Pohjola, managerul finlandezilor, a comentat pentru site-ul citat: "Şi alţi membri ai trupei au deja copii (Jukka Nevalainen şi Marko Hietala), aşa că pentru Nightwish un astfel de eveniment nu este ceva inedit. Mai mult, cei doi gemeni ai lui Marco s-au născut exact înainte ca formaţia să plece într-unul dintre turnee".

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu