miercuri, 8 decembrie 2010

Dark Bombastic Evening, la a II-a ediţie

DonisArt organizează Dark Bombastic Evening, 2nd Edition. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile 10 şi 11 decembrie, în clu­bul Kulturhaus, începând cu ora 19:00.

În prima zi vor evolua cinci tru­pe diferite ca abordare muzicală: suedezii de la Desiderii Marginis, grup format în 93, la Mjolby, ca proiect al lui Johan Levin. Îi vor suc­ceda grecii de la Dirty Granny Tales, un proiect dark atmosphe­ric acoustic gothic ce împleteşte mai multe arte: muzică, dans, teatru de păpuşi. Vor urma vecinii noştri bulgari, o formaţie pe care chiar nu trebuie s-o rataţi: Irfan. Din Italia va veni Simone „Hellvis” Salvatori, liderul trupei Spiritual Front, cu un solo set inedit.

Cea de-a doua zi de eveniment reuneşte alte cinci formaţii. Se­venth Harmonic, o „combinaţie” sue­dezo-britanică, Ataraxia din Ita­lia (pentru a doua oară în România), Ar­ca­na din Suedia (pentru a treia oară) în componenţă de şapte. Vor urma britanicii de la Naevus şi conaţiona­lii lor de la Sol Invictus. În plus, atmosfera va fi întreţinută de DJ-ii olandezi Richard and Myrtho.

De reţinut: Grupul Irfan a cântat în 2008 la cel mai mare festival Goth din lume, WGT din Leipzig, iar la ediţia din acest an au participat trupele Sol Invictus, Ataraxia, Seventh Harmonic şi Arcana. Biletele costă 90 lei pentru fie­ca­re seară şi 170 lei abonament pentru două zile şi se pot achiziţiona prin Even­tim şi parte­nerii săi oficiali. Mai multe detalii despre trupe şi eveniment se găsesc la www.darkbombasticevening.com, inclusiv un forum bilingv dedicat comunităţii interesate.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu