joi, 30 decembrie 2010

Te uită cum ninge, December...

Nu ştiu alţii cum sunt, dar nordicii se bucură, cu siguranţă, de spiritul sărbătorilor, iar petrecerile lor sunt ani­­mate de modele răpitoare. Una din­tre acestea poartă nume... de iarnă: December Wiklund este una dintre cele mai cunoscute frumuseţi ale Suediei: blondă, înaltă, cu măsuri apropiate de perfecţiune (89-60-91, cupa D, 56 kg, 1,72 m), modelul scandinav a devenit un fel de cetăţean universal, care circulă peste tot prin lume, astfel că n-ar fi exclus să sosească şi pe la noi la un moment dat.

Frumuseţi scandaloase. Se­ducătoarea din Göteborg, inclusă în categoria frumuseţilor „scandaloase”, este supranumită Prinţesa de gheaţă, poreclă ce se datorează numelui pe care-l poartă. Însă, este oarecum o contradicţie în termeni, fiindcă December încălzeşte imediat atmosfera, ba chiar o înfierbântă, atunci când apare la un eveniment. Şi dacă tot am amintit de sânge rece, să precizăm că senzuala nordică se bucură de compania a doi pitoni adorabili, pe care îi ţine în casă, alături de două pisici de rasă. „Crăiasa zăpezii”, „Prinţesa par­ty-urilor”, „Badgirl Glamour”, toate nickname-urile i se potrivesc mănuşă. „Mă simt confortabil în pielea mea. Mă bucur de fiecare provocare din viaţă”, declara renumitul model. 

Swedish Badgirl Glamour. Ce poate fi mai agreabil decât să îm­pleteşti utilul cu plăcutul? December îmbină cariera de model profesionist cu cele mai tari petreceri. Una dintre cele mai recente a fost în Dubai. Îi plac provocările şi poate lucra uşor cu oa­meni noi. Chiar dacă are un program de lucru destul de agitat, îi place stilul acesta de viaţă. „Ar trebui să te bucuri de viaţă astăzi, mâine poate fi prea târziu”, spune ea. Ce adoră? Evident, Su­edia! Îi plac călătoriile, distrac­ţia, aventura, petrecerile. De altfel, aproa­pe că nu există zi în care în agenda ei să nu figureze vreun party. Însă, De­cember este cunoscută mai ales în zona metal/rock/electro. A apă­rut pe coper­te­le unor renumite publicaţii, iar fo­to­grafiile ei alături de rockstaruri internaţionale sunt binecunos­cute. De ase­me­nea, ea a apărut în câteva videocli­puri, dintre care cel mai cunoscut este „Cain”, al trupei suedeze Tiamat.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu