luni, 27 decembrie 2010

Theatres des Vampires, pentru prima dată în România

Vampirii italieni ajung în fine şi la noi. Theatres des Vampires au anticipat acest moment în cel mai recent clip al lor, "Carmilla", în care trăsura se îndreaptă spre România. Sonya Scarlet şi colegii săi nu vor sosi însă în Transilvania, ci chiar în Bucureşti, unde vor concerta în Clubul Cage (fost Live Metal Club) la 19 martie.

Recent, Sonya a acordat un interviu pentru Jurnalul Naţional: "Ne gândim să venim în Europa de Est, să vedem, deci, dacă putem ajunge şi în România. Vampirii răspund la chemarea vampirilor... veţi vedea cât de curând dacă vom veni sau nu!", ne spunea atunci solista.

Între timp, şi ultimele detalii au fost puse la punct, iar concertul din Bucureşti a fost confirmat atât printr-un anunţ pe pagina oficială a grupului, cât şi de organizatorii români. În deschiderea evenimentului pus la punct de Stay Metal Forever şi Cage vor evolua Tiarra, Inopia şi Fortress of Faith.

Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, iar recitalurile vor începe de la ora 20:00. Biletele costă 25 de lei dacă le cumpăraţi până la data de 31 ianuarie şi 35 de lei începând cu 1 februarie (inclusiv în seara concertului, la intrarea în club). Acestea pot fi achiziţionate online (www.biletoo.ro) şi din magazinele partenere.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu