vineri, 26 februarie 2010

La Summer Breeze s-au epuizat primele 10.000 de bilete

Rockerii s-au pregătit deja pentru festivalurile de vară. Prestigiosul Summer Breeze de la Dinkelsbuehl (care se va desfăşura în perioada 19-22 august în Germania) se vinde bine şi la ediţia din vara aceasta. Deşi mai sunt aproape şase luni până la primul show, fanii sunt avertizaţi să se grăbească.

Primele 10.000 de bilete s-au vândut deja, iar cumpărătorii şi-au asigurat deja un exemplar al DVD-ului oferit gratuit de organizatori. Discul amintit, care nu se va mai găsi nicăieri altundeva, cuprinde materiale realizate în timpul ediţiei 2008 a Summer Breeze. Preţul pentru următoarea categorie de tichete a rămas acelaşi, 66 de euro, şi include, pe lângă accesul la concerte, şi taxa de camping. Doritorii le pot găsi pe site-ul www.silverdust-shop.de.

Dat fiind că la ediţia din 2009 toate biletele se vânduseră deja la jumătatea lunii mai, organizatorii estimează că vor epuiza şi în 2010 întregul stoc cu şi mai mult timp înainte de începerea festivalului. Ediţia din 2010 a Summer Breeze va aduce câteva noutăţi: pe cele patru scene vor cânta nu mai puţin de 100 de trupe. În afară de cele două scene în aer liber şi de Party Tent, va fi deschisă şi Camel Stage, unde vor evolua opt formaţii, de miercuri până sâmbătă.

În prima zi, la 18 august, Blasmusik Illenschwang va deschide seria spectacolelor, la fel ca şi anul trecut. Alături de aceştia vor mai cânta The Smack Ballz, Tieflader, Grailknights, The Mean, Das Pack, The Very End şi Breschdleng.

De asemenea, şi înscrierile pentru trupele debutante se apropie de final. Grupuri din Germania, Austria şi Elveţia, care încă nu au contracte cu case de discuri, sunt aşteptate să-şi trimită demo-urile până la 31 martie, pentru a participa la New Blood Award.

Printre cele mai cunoscute formaţii care vor susţine maratonul de metale de la Summer Breeze Open Air 2010 se numără: Children of Bodom, Subway to Sally, Hypocrisy, Dark Tranquillity, Sepultura, Cannibal Corpse, Obituary, My Dying Bride, Agnostic Front, Dark Funeral, Ensiferum, Gorgoroth, Anathema (foto), Korpiklaani, The Black Dahlia Murder, Leaves Eyes, Manegarm şi mulţi alţii. Lista completă a formaţiilor este afişată pe site-ul oficial al festivalului, la www.summer-breeze.de.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu