vineri, 23 aprilie 2010

Concert anulat - Turcu plăteşte


Ieri-seară, în clubul bucureştean Suburbia ar fi trebuit să concerteze, începând cu ora 19:00, trupele Setherial (Suedia), Impiety (Singapore), I Divine (Ungaria) şi Akral Necrosis (România) în deschidere. Numai că la ora stabilită nici urmă de artiştii străini.

Ce s-a întâmplat? Setherial şi Impiety urmau să sosească de la Budapesta, acolo unde susţinuseră anteriorul concert, formaţiile fiind în turneu european. Ultima dată când organizatorul român, Sorin Turcu, a vorbit cu artiştii, aceştia i-au spus că se află pe autostradă. Apoi, nici o veste de la ei. Se apropia ora showului şi tot nici un semn.

Aşa cum am bănuit, s-a întâmplat ceva. După cum au anunţat prin SMS, iar astăzi au confirmat pe pagina de MySpace, muzicienii au avut un accident în Ungaria, lângă Debrecen, şi n-au mai avut cu ce să se deplaseze. "Setherial şi Impiety îşi anulează cele două concerte din România (Bucureşti, 22 aprilie, şi Baia Mare, 23 aprilie - n.r.) din cauza unui accident petrecut lângă Debrecen (Ungaria) şi pentru că n-au putut găsi în timp util un alt autocar. Trupele îşi prezintă scuzele pentru această anulare, către fani şi către promoteri, şi speră să ajungă în România cât de curând! Formaţiile se îndreaptă către Marea Britanie pentru a continua turneul", au informat managerii. Abia astăzi urmau să primească altă maşină.

Aşadar, fanii care au venit la concert au fost anunţaţi, cu regret, că showul nu mai poate avea loc şi că cel mai probabil va fi reprogramat în septembrie, aşa se face că pe scenă au evoluat doar românii de la Akral Necrosis. Şi cum în astfel de întâmplări nefericite se mai găsesc cârcotaşi care se grăbesc să spună c-a fost ţeapă, organizatorul român ne-a pus la dispoziţie toate documentele care atestă faptul că trupele au fost plătite, absolut totul era stabilit, aveau aranjate apartamentele pentru cazare, masă, însă... ceasul rău, pisica neagră.

Mai dificil este pentru buzunarul lui Sorin Turcu. C-aşa-i cu organizarea, cum e şi vorba aia: trupele vin, nu vin... dar Turcu plăteşte!

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu