vineri, 2 aprilie 2010

Impaled Nazarene aniversează 20 de ani lansând un nou album

Formaţia finlandeză de black metal a anunţat miercuri pe pagina de MySpace că în cursul anului va începe lucrul la cel de-al unsprezecelea LP, care va apărea în toamnă.

Conform ştirilor publicate de Mika Luttinen şi colegii săi, Impaled Nazarene a decis să reia colaborarea cu label-ul Osmose Production. „A fost o decizie pentru care nu a fost nevoie să o analizăm prea mult. Toate LP-urile noastre au apărut la Osmose, ca atare şi CD-ul aniversar era normal să fie lansat la aceeaşi casă de discuri”.

Trupa va intra în studiourile Hellhole din Helsinki „la finalul verii” pentru a înregistra al unsprezecelea album, pentru care muzicienii au pregătite patru piese. Chiar dacă nu i-au ales încă un titlu, finlandezii au hotărât deja când îl vor lansa: în noiembrie 2010, atunci când formaţia va împlini două decenii de carieră. Impaled Nazarene va mai susţine două concerte, pe 10 aprilie în Helsinki şi pe 1 mai în Elveţia, apoi artiştii se vor dedica în totalitate înregistrărilor.

Lansarea „celui mai dur album de până acum” va coincide cu un show aniversar în Kuopio, „cel mai «metal» oraş şi cu cel mai bun public din toată Finlanda”, pe 20 noiembrie, în Henry's Pub. Evenimentul va fi înregistrat, urmând ca materialul să fie scos apoi sub formă de DVD live. Vocalul Mika Luttinen şi colegii săi (Tomi Ullgren şi Jarno Anttila - chitară, Mikael Arnkil - bass şi Reima Kellokoski - baterie) promit că vor reveni cu amănunte imediat ce acestea vor fi disponibile.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu