vineri, 4 decembrie 2009

Moş Crăciun soseşte via Wacken Open Air

Organizatorii festivalului german Wacken Open Air le fac un cadou inedit potenţialilor spectatori ai ediţiei din 2010. În fiecare zi a lui decembrie este dezvăluit câte un nume de pe afiş. Dar nu numai atât: trupa anunţată este "cheia" ce deschide drumul spre premiile puse în joc în concursul WOA.

Numele celor 24 de trupe anunţate în cele tot atâtea zile ale competiţiei conţin câte o literă a cuvântului-soluţie, ce poate aduce câştigătorilor fie un set de tobe D-Drum, fie o călătorie pentru două persoane spre o metropolă europeană la alegere. Pe lângă marile trofee, sunt oferite premii zilnice, constând în chitări cu autograf sau în merchandise.

Dacă primele trei formaţii anunţate - UDO, The Devil's Blood, Die Apokalyptischen Reiter - i-au făcut deja pe fani să treacă biletul la Wacken pe lista cumpărăturilor de Crăciun, ziua de 4 decembrie le-a adus cea mai mare bucurie: Arch Enemy (foto) va cânta la prestigiosul festival! Pe lângă trupele deja enumerate, au mai confirmat prezenţa la WOA 2010 Corvus Corax şi Immortal.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu