vineri, 11 decembrie 2009

"Soul Saliva", al doilea album The LoveCrave

Trupa italiană The LoveCrave revine după un an de pauză, în care atât solista, Francesca Chiara, cât şi prietena basistului Simon Dredo, au născut. Iar micuţul Leonardo (acum în vârstă de cinci luni) nu este singurul motiv de mândrie pentru Francesca: în martie, trupa de gothic va lansa al doilea album al carierei, intitulat "Soul Saliva". The LoveCrave continuă colaborarea cu label-ul german Repo Records, iar de producţie s-a ocupat Max Cassan, alături de chitaristul Tank Palamara.

Părţile de tobe şi voce au fost deja înregistrate, urmând ca până la finalul anului să înceapă mixarea CD-ului. Dacă primul album, "The Angel and The Rain" (2006), a fost urmat de un concert la Wave Gotik Treffen, tradiţia se re(s)pe(c)tă şi în 2010: formaţia a confirmat deja, pe pagina oficială, participarea la cel mai mare festival de profil din lume, care va avea loc spre finalul lunii mai. În palmaresul grupului se mai numară, tot în 2007, un recital şi la M'era Luna, celalalt mare eveniment al gothic-ului.

The LoveCrave a fost înfiinţată în 2003, la Milano, de Francesca Chiara şi chitaristul Tank Palamara (participanţi în această formula la festivalul Sanremo în 1999), cărora li s-au adăugat bateristul Bob "The Machine" şi basistul Simon Dredo. Printre sursele lor de inspiraţie se numără filme precum "Corbul", "Blade Runner", "Matrix", iar ca influenţe muzicale ­ de la Iron Maiden, Queensryche sau AC/DC până la HIM şi Paradise Lost.

Cătălina Iancu (Jurnalul Naţional)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu