luni, 16 august 2010

Concertele Guns N' Roses, anulate?


Fanii Guns N' Roses au fost puşi pe jar luni dimineaţă de un anunţ postat pe contul de Twitter al lui Axl Rose. „All upcoming Guns N' Roses dates are officially cancelled. Please contact your place of purchase for any refunds". În traducere - următoarele concerte ar fi anulate, inclusiv cel din Bucureşti, din 21 septembrie, de la Romexpo, iar cei care au cumpărat bilete sunt rugaţi să se adreseze dealerilor pentru a-şi recupera banii.

După trei ore, pe Facebook, trupa a semnalat tweet-ul lui Axl Rose, pe care nu-l confirmă, dar nici nu-l infirmă. La sfârşitul postării amintite, formaţia îşi sfătuieşte fanii să aştepte un anunţ oficial în acest sens, pe Facebook sau pe Twitter.

Mai mult de 600 de internauţi au despicat firul în patru, postând comentarii. Rockerii au încercat să descifreze misterul, dacă se anulează sau nu cele peste 25 de show-uri, programate între 27 august şi 23 octombrie în întreaga Europă.

„Contul lui Axl a fost spart de hackeri", afirmă un mare număr de comentatori, bazându-se pe diverse indicii mărunte. De exemplu, tweet-ul care a pus pe jar fanii Guns N' Roses e primul de până acum postat „via mobile web" şi nu „via Twitter for iPhone".

Până una-alta, se aşteaptă un comunicat oficial din partea Guns N' Roses. Iar acesta nu a apărut până la această oră nici pe site-ul trupei, nici pe conturile de pe Facebook sau de pe MySpace. Nici măcar pe contul lui Axl de pe Twitter nu au apărut alte precizări.

Paul Iancu (Cotidianul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu